Basispagina healing-reading

Healing, afstemming.jpg

 

Wat is het Elohim Master Healing-Reading specialisme?

De ervaren Elohim Master Healer-Reader-Coaches werken samen met jouw ware Essentie en de Bovenwereld aan de probleemsituatie of vraag tot in de kern en eerste oorzaak. Van grote meerwaarde is dat de helende stroom ook vanuit de Elohim Krachtplaats, Moeder Aarde en de natuur komt en dat de Elohim healers en coaches een diepgaande weg van eigen groei maar ook van ervaring achter de rug hebben. Bezieling, gezondheid, levensrichting, vernieuwing en voorspoed kunnen ontstaan in jou, je omgeving en situatie, doordat de multidimensionale Elohim Master Healers in staat zijn het Goddelijke Plan en Oorspronkelijke Licht in jou, je medemens en de situatie, te activeren.

De huidige tijdgeest brengt wat ooit is weggestopt nu omhoog

Vanuit vele vorige levens komen de stagnatie brengende patronen uit het lichaam, de zielegroepen, relaties en familie-aura omhoog. Dat gebeurt omdat jij er klaar voor bent jezelf en de situatie te helpen transformeren.

Elohim Master Healer-Reader-Coaches zijn bijzondere healers

Zij zijn ervaringsdeskundig en hebben diepgaande kennis over al deze lagen en patronen. Mede door de diepgaande Elohim healing reading opleidingen belichamen zij al grote delen van hun Oorspronkelijk, helend Liefdeslicht en Bewustzijn. Grote Krachten, kwetsbaarheid en eenvoud doordringen hun onderste chakra’s en maken hen tot een krachtig, helder en helend kanaal voor de cliënt.

 

Elohim sessies op alle lagen van je lichaam, ziel en geest tegelijk, brengen uniek snelle genezing, innerlijke groei en oplossingen!

Thema’s waarop vaak een healing/reading plaatsvindt zijn o.a.

Liefs Sabine